Hírek

Augusztus, szeptember és október

2016. augusztus 2.
Ritz Tibor

Augusztus, szeptember és október

Már nincs egészen három hónap és újra elindul valami, ami megváltoztathatja a szakmáról alkotott képet és egyben hatalmas kihívás a szakma résztvevőinek is. Mert semmi nem önműködő, most itt előáll egy lehetőség, és a szakma résztvevőin áll, hogy mennyire tudnak élni vele. Most kell lépni.

Utórezgések esettanulmány

2016. augusztus 1.
Ritz Tibor

Utórezgések esettanulmány

Minden alkalommal, amikor egy hosszabb tanfolyam vagy tréning szakasz véget ér, rengeteg új felismerésem van. Egy adott cég alkalmazottai vagy vezetői teljesen más világot látnak maguk körül és csak nagyon kevesen tudnak azonosulni azzal a világgal, amit a megrendelőjük lát maga körül. Ez egy örök, ha nem is tényleges nézeteltérés, de mindenképpen elégtelenség forrása.

Változások közepette

2016. július 15.
Ritz Tibor

Változások közepette

Senki nem szeret semmit jobban és valójában nem vágyik igazán másra, mint, hogy hagyják békén a komfort zónáján belül. Na de mi is pontosan ez a komfort zóna. Rendkívül sokan használják a kifejezést, de vajon érti-e pontosan mindenki, hogy miről is van szó? Tegnap egy olyan emberrel is beszéltem, aki azt mondta, hogy ezt már annyiszor hallotta, hogy neki ez már szitokszó.