MUNKAFOLYAMATOK ELLENŐRZÉSE

Munkafolyamatok ellenőrzése

Cégünk a takarítás területén nyújtott szolgáltatásain kívül, takarítási munkafolyamatok ellenőrzését is vállalja, mellyel hozzájárul a garantált minőség biztosításához azoknál a cégeknél, akik nem bízták vállalkozóra, így saját alkalmazottakkal látják el ezeket a feladatokat, vagy saját alkalmazottakkal dolgoznak, de nincs lehetőségük alkalmazni megfelelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkező vezetőt.

Mikor érdemes a szolgáltatást igénybe venni?

Régi és újonnan induló cégeknél egyaránt vállalni tudjuk a szükséges szakmai ütemterv elkészítését, majd a rendszer bevezetése után állandó ellenőrzést biztosítunk, hogy megfelelően működjön és Önöknek a lehető legkevesebb időt, energiát kelljen fordítani a takarítási feladatok ellenőrzésére.

A kezdeti folyamatos ellenőrzés után vállaljuk, hogy az Önök elképzeléseinek megfelelő ütemezésben látogassuk a területeket, és segítséget nyújtsunk a problémák megoldásában.

Miért érdemes cégünket választani?

A nem megfelelően betanított és ellenőrzött takarító személyzet, mely az Önök drága eszközeit és anyagait használja, valószínűleg kárt fog okozni. Ezek lehetnek fizikai és anyagi károk egyaránt. Az épületek burkolatait, bútorait és kiegészítő tárgyait a nem megfelelően alkalmazott tisztítószerek idő előtt tönkretehetik, illetve a nem megfelelően használt eszközök meghibásodása és a tisztítószerek nagy mennyiségű fogyása mind az Önök pénztárcáját fogják terhelni! Emellett a megrendelőik is reklamációval élhetnek, amely hosszú távon az üzlet elvesztéséhez vezethet.

A problémák azonban elkerülhetőek, ha megfelelő szakcégre bízzák a betanítást és az ellenőrzést!

Szakmai felügyelet tartalmazza:

•    A munkaköri és technológiai leírások elkészítését (amennyiben tréninget nem rendeltek, mert a leírások elkészítése így még nem történt meg).

•    A munkaköri és technológiai leírásoknak megfelelően ellenőrzött munkafolyamatok.

•    Feljegyzett ellenőrzési eredmények, melyeket eljutattunk a cégvezetőknek, így látni fogják a tapasztalt hiányosságokat.

•    A hiányosságokat írásban rögzítjük és kiadjuk a dolgozóknak, akiknek meghatározott időn belül ezeket pótolniuk kell.

•    Bejárás alkalmával figyeljük a felhasznált anyagok szakszerű használatát, adagolását és amennyiben szükséges javasoljuk 1-1 termék, eszköz vagy gép cseréjét.

Érdeklődjön a munkafolyamatok ellenőrzése szolgáltatásunk részleteiről a megadott elérhetőségeken. Keresse szakembereinket bizalommal!