SZAKTANÁCSADÁS, SZAKMAI TRÉNING

Szaktanácsadás, szakmai tréning

Cégünk a takarítás területén nyújtott szolgáltatásain kívül, szakmai tanácsadást és takarítási ütemtervkészítést is vállal, mellyel hozzájárul a garantált minőség kialakításához azoknál a cégeknél, akik nem bízták vállalkozóra, így saját alkalmazottakkal látják el a takarítási feladatokat, de nem alkalmaznak, vagy nem tudnak alkalmazni megfelelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkező vezetőt.

A Ro-land Plus Kft. vezetői rendelkeznek nemzetközi tisztítás technológiai bizonyítvánnyal, emellett sokéves tapasztalatukat felhasználva személyre szabott technológiai leírást tudnak készíteni Önöknek.

Mikor érdemes a szolgáltatást igénybe venni?

  1. A tervezési fázisban.

A tervezési fázisban cégünkkel megkötött szerződés a legjobb választás, hiszen a kezdetektől egy bevált és könnyen használható folyamatirányítási rendszert adunk az Önök kezébe, felkészítjük a dolgozókat a tudatos és minőségi munkavégzésre, emellett kiválasztjuk a megfelelő anyagokat és eszközöket. Beállítjuk az Önök részére legjobban elérhető tisztaságot a lehető legalacsonyabb költségek mellett.

Hogyan érjük ezt el?

A megfelelő géppark kiválasztása, a megfelelő tisztítószerek és ezek adagolása, a hozzáértő megfelelő létszámú kollégák mind egy jól koordinálható, ár/érték arányt képviselő szolgáltatást fognak nyújtani, mely átlátható és előre tervezhető költséget jelent majd Önöknek.

  1. Folyamatos működés közben.

A már folyamatban lévő, ám valamiért láthatóan rossz eredményt produkáló takarítási folyamat, rövid időn belül megváltoztatható. A nem mindig észlelt hibák és a fel nem tárt hiányosságok mind a költségek növekedéséhez vagy a szolgáltatási minőség romlásához vezetnek, és ha ezt későn vesszük észre bizony jelentős anyagi és eszmei károk érhetik cégüket.

  • - Cégünk szakembere leellenőrzi az Önök dolgozóinak munkáját, feltárja a hiányosságok okát. .
  • - A már használatban lévő anyagokat és gépeket is megnézi és amennyiben szükséges ajánlatunkban megfelelő termékeket ajánl a régiek helyett. (Természetesen a cél nem az anyagok és eszközök lecserélése, hiszen legtöbb esetben a dolgozók felkészületlenségére vezethetőek vissza a minőségi problémák.)
  • - Kollégánk az Önök igényeit is felméri, majd elkészíti a megfelelő szolgáltatási leírást.

A bevezetett technológia fix áras, mely tartalmazza:

  1. helyszíni felmérés, hiányosságok feltárását
  2. személyes konzultációt
  3. ütemterv elkészítését
  4. bevezetéshez szükséges tudnivalók megbeszélését a megrendelővel
  5. egyszeri oktatást a dolgozók részére